Bålpizza

Det høres kanskje komplisert ut, men å lage bålpizza er utrolig enkelt, smaker bedre enn pizza fra den beste pizzeria og gleder både store og små ganer.

Publisert Sist oppdatert

Når det er veldig kaldt ute er det lov å jukse litt, så jeg bruker ferdig tortilla og legger fyllet oppe på den. Jeg har fått dilla på dette igjennom vinteren og har prøvd mange varianter. Det meste kan brukes, både av kjøtt og saus, men den med pesto ble særdeles godt mottatt. Og er du på langtur, så er dette ingredienser som veier lite, men som smaker mye.

For å lese denne saken må du være abonnent

Naturenvar.no, friluftsliv.no og okologisk24.no – nye saker på nett hver dag og 6 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på alle tre nettsteder og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Naturenvår og Friluftsliv
Nett og papir
3 mnd

99,- 210,-

KJØP

Naturenvår og Friluftsliv
Nett og papir
12 mnd

VELKOMSTGAVE

630,-

KJØP

Naturenvår og Friluftsliv
Nett
1 mnd

1,- 55,-

KJØP

Naturenvår og Friluftsliv
Nett
12 mnd

525,-

KJØP

Powered by Labrador CMS