Den syrlige smaken gir spennende og nye smaksopplevelser.

Granskuddpesto

 Granskuddpesto brukes som vanlig pesto, for eksempel i pastaretter og til pizza.

Høster du granskuddene før de har kommet for langt, kan du bruke de i mange slags retter.  Så lenge skuddene er lysegrønne er de bløte og fine og kan de spises uten tilberedning. Det er forskjell på smaken til de ulike gransortene. Skuddene til den norske grana er absolutt å foretrekke ved bruk i matlaging. 

For å lese denne saken må du være abonnent

Naturenvar.no, friluftsliv.no og okologisk24.no – nye saker på nett hver dag og 6 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på alle tre nettsteder og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Naturenvår og Friluftsliv
Nett og papir
3 mnd

99,- 210,-

KJØP

Naturenvår og Friluftsliv
Nett og papir
12 mnd

VELKOMSTGAVE

630,-

KJØP

Naturenvår og Friluftsliv
Nett
1 mnd

1,- 55,-

KJØP

Naturenvår og Friluftsliv
Nett
12 mnd

525,-

KJØP

Powered by Labrador CMS