Trude Witzell
Turmat:
Polenta med tomat og sopp
Polenta
er en norditaliensk rett laget av grovmalt mais. Nykokt polenta er myk og
kremete, nesten som grøt. Polenta er glutenfri og kan brukes som erstatning for
omtrent enhver rett som krever pasta. Høy i karbohydrater (dobbelt så mye som i
ris), lett å både lage og transportere. Og den og egner seg bra på tur. Når
polentaen avkjøles, stivner den nok til å skjæres i skiver og stekes, men det
blir neste prosjekt. For denne lette og gode retten, er det nykokt og varm
polenta som gjelder.
Naturenvår og Friluftsliv
Nett og papir
3 mnd
99,- 210,-
KJØP
Naturenvår og Friluftsliv
Nett og papir
12 mnd
VELKOMSTGAVE
630,-
KJØP
Naturenvår og Friluftsliv
Nett
1 mnd
1,- 55,-
KJØP
Naturenvår og Friluftsliv
Nett
12 mnd
525,-
KJØP