Turmat:

Polenta med tomat og sopp

Publisert Sist oppdatert

Polenta er en norditaliensk rett laget av grovmalt mais. Nykokt polenta er myk og kremete, nesten som grøt. Polenta er glutenfri og kan brukes som erstatning for omtrent enhver rett som krever pasta. Høy i karbohydrater (dobbelt så mye som i ris), lett å både lage og transportere. Og den og egner seg bra på tur. Når polentaen avkjøles, stivner den nok til å skjæres i skiver og stekes, men det blir neste prosjekt. For denne lette og gode retten, er det nykokt og varm polenta som gjelder. 

For å lese denne saken må du være abonnent

Naturenvar.no, friluftsliv.no og okologisk24.no – nye saker på nett hver dag og 6 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på alle tre nettsteder og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Naturenvår og Friluftsliv
Nett og papir
3 mnd

99,- 210,-

KJØP

Naturenvår og Friluftsliv
Nett og papir
12 mnd

VELKOMSTGAVE

630,-

KJØP

Naturenvår og Friluftsliv
Nett
1 mnd

1,- 55,-

KJØP

Naturenvår og Friluftsliv
Nett
12 mnd

525,-

KJØP

Powered by Labrador CMS