Sett ditt eget preg på smøret ved å blande inn hakket ramsløk. Det setter en nydelig smak på for eksempel stekte baguetter.

Ramsløk – naturens egen hvitløk

Du kan høste den helt fra den kommer opp, og du kan benytte både stilk, blad, blomst og selve rota, som ser ut som et lite hvitløksfedd.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Friluftsliv - nye saker på nett hver dag og 6 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Friluftsliv
Nett og papir
3 mnd

49,- 199,-

KJØP

Friluftsliv
Nett og papir
12 mnd

VELKOMSTGAVE

599,-

KJØP

Friluftsliv
Nett
1 mnd

1,- 49,-

KJØP

Friluftsliv
Nett
12 mnd

499,-

KJØP

Powered by Labrador CMS