Sett ditt eget preg på smøret ved å blande inn hakket ramsløk. Det setter en nydelig smak på for eksempel stekte baguetter.

Ramsløk – naturens egen hvitløk

Du kan høste den helt fra den kommer opp, og du kan benytte både stilk, blad, blomst og selve rota, som ser ut som et lite hvitløksfedd.

Publisert Sist oppdatert

Ramsløken er veldig anvendelig fordi den kan brukes akkurat som den vanlige hvitløken du kjøper på butikken. 

For å lese denne saken må du være abonnent

Naturenvar.no, friluftsliv.no og okologisk24.no – nye saker på nett hver dag og 6 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på alle tre nettsteder og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Naturenvår og Friluftsliv
Nett og papir
3 mnd

99,- 210,-

KJØP

Naturenvår og Friluftsliv
Nett og papir
12 mnd

VELKOMSTGAVE

630,-

KJØP

Naturenvår og Friluftsliv
Nett
1 mnd

1,- 55,-

KJØP

Naturenvår og Friluftsliv
Nett
12 mnd

525,-

KJØP

Powered by Labrador CMS