Vaffel smaker kjempegodt som de er, men kan også toppes med syltetøy, rømme, krem eller sjokoladepålegg. Lag røra hjemme og hell på en tom melkekartong eller flaske når du skal på tur.

Vaffel stekt på bål

Vaffel smaker alltid godt og det er umulig å bli lei. Mitt vaffeljern er ganske tungt, men fungerer utmerket på bål. Viktigheten med dette jernet er å få det så varmt at smøret freser godt når du smører jernet. Og ja, jeg bruker masse smør! Husk å snu jernet når du steker, slik at vaflene blir stekt på begge sider. 

Publisert Sist oppdatert

Ingredienser:

For å lese denne saken må du være abonnent

Naturenvar.no, friluftsliv.no og okologisk24.no – nye saker på nett hver dag og 6 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på alle tre nettsteder og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Naturenvår og Friluftsliv
Nett og papir
3 mnd

99,- 210,-

KJØP

Naturenvår og Friluftsliv
Nett og papir
12 mnd

VELKOMSTGAVE

630,-

KJØP

Naturenvår og Friluftsliv
Nett
1 mnd

1,- 55,-

KJØP

Naturenvår og Friluftsliv
Nett
12 mnd

525,-

KJØP

Powered by Labrador CMS